Zoeken in deze blog

maandag 9 mei 2016

Geboren!

Ondertussen is het al twee weken en drie dagen geleden, maar op vrijdag 22 april werden we de trotse ouders van onze mooie zoon Jenne!
De bevalling ging in een speed-tempo. Om halféén 's nachts heb ik (godzijdank!) beslist dat we maar eens naar het ziekenhuis moesten gaan, dus mijn moeder gebeld om bij Tijn te blijven. Om 1 u zijn we gearriveerd op spoed en om 1u50 is Jenne op de wereld gezet! Een bevalling om van te dromen, zullen sommigen denken... en dat is zo, lang heeft het niet geduurd... Maar bewust bevallen zat er niet in en helaas heb ik daarna nog een complicatie gehad waardoor ik onmenselijk veel pijn heb gehad en veel bloed ben verloren.
Ik ben volop bezig om dat een plaatsje te geven en intussen kan ik wel genieten van een wolk van een zoon. Wat een heerlijk kind is Jenne!
Tijn, ons oudste zoontje, was echt een huil (krijs) baby... Jenne is het absolute tegendeel, hij huilt amper en zelfs als hij weent is het niet echt van harte.

Desondanks heb ik mijn handen vol met die kleine ukkepuk, dus mijn blog wordt even achteruit geschoven... Toch laat ik jullie graag meegenieten hoor :)


2 opmerkingen: