Zoeken in deze blog

woensdag 13 januari 2016

Vliegerkaartje

Mijn goede voornemens van altijd (blog regelmatig updaten) vervallen af en toe al wel eens, dat weten jullie wel intussen.
Maar nu ik hier met een spruit zit die gezelschap eist vandaag, in plaats van mij toe te laten het huishouden wat op orde te stellen, (arme ik!) is het een uitstekend moment om nog eens iets op mijn blog te plaatsen!

Dit kaartje maakte ik al een héle tijd geleden, op basis van een tutorial van Sandra. Zij zette deze op haar blog begin oktober, ter ere van het World Card Making Day - weekend dat georganiseerd werd.Het is een letterlijke interpretatie van haar vliegerkaart, want ik maakte er nog een lint met strikjes aan. Dit was ook weer geen eigen ingeving, maar zag ik op het Creatijd-forum bij anderen. Bovenaan bevestigde ik een lusje, zodat de kaart kan opgehangen worden. De kaart kan gesloten worden met een dun magneetje.Tot mijn grote schaamte moet ik toegeven dat ik dit kaartje helaas nooit verstuurd heb... *bloos* en het kindje voor wie het gemaakt werd, is ondertussen al ruim 5 maanden oud, nogal laat voor een 'gefeliciteerd met de geboorte' denk ik. Ik ga eens proberen of ik de tekst er niet kan afhalen of met iets anders vervangen, zodat de kaart alsnog iemand blij kan maken!

Het was zeker een leuke kaart om te maken en eens iets anders dan de standaard rechthoekige of vierkante kaartjes!


1 opmerking: