Zoeken in deze blog

woensdag 2 december 2015

ATC swap

Op het Creatijd Forum wordt er regelmatig een ATC swap georganiseerd: ieder maakt drie ATC's (kaartjes van 6.4 x 8.9 cm) in een bepaald thema en krijgt er van drie anderen in de plaats terug. Vroeger deed ik wel vaker mee aan zo'n swap, maar nu was het al lang geleden.
Toen ik zag dat Jo een swap organiseerde rond het thema Halloween/Sint Maarten, wist ik gewoon dat ik mee moest doen!

Het was een hele zoektocht, want zo'n kaartje is nu eenmaal niet erg groot.
Op het Hobbysalon in Mechelen kocht ik een superleuke stempel, het merk ontsnapt me nu even maar ik vind het altijd heel erg leuke ontwerpen. Vanuit die stempel ontstonden dan ook deze kaartjes!
Drie om te ruilen, één voor mezelf :)


De achtergrond heb ik gekleurd met Dylusions sprays en Color Wash sprays. Na het drogen nog twee sjablonen eroverheen met distress inkt. Dat zie je jammer genoeg niet goed op de foto. In de hoek bovenaan maakte ik een spinnenweb met embossingpoeder. Het monstertje werd in gekleurd met Distress Markers en de rest wat te zien is, werd gestempeld en uitgeknipt! 
 
En vorige week kreeg ik dan een envelop in de brievenbus, met daarin de volgende drie griezelkaartjes!
Bovenaan het kaartje van Jolanda, links onderaan het kaartje van Kitty en tot slot rechts onderaan het kaartje van Marjolijn.


1 opmerking:

  1. Zie nu pas deze ATC's en ik zie ook dat het je gelukt is om alles op de juiste plak te krijgen.

    Wil je tevens een heel mooi nieuw jaar wensen, voor jullie zeker weer een heel bijzonder jaar met de baby op komst. Zag zojuist de foto's van de "grote" broer, wat heerlijk!!! Geniet er van Sara.

    BeantwoordenVerwijderen