Zoeken in deze blog

vrijdag 3 april 2015

Pasen is in aantocht!

Jawel, nog twee keer slapen en 't is Pasen! Met Pasen heb ik twee soorten 'must-haves': van die gele pluchen minikuikentjes én ei-kaarsjes. Dat eerste ga je dadelijk wel zien, de tweede heb ik niet op de foto gezet, bedenk ik nu juist!

De paastak/-boom die wat groot is uitgevallen en daarom op de grond staat in plaats van op het bijzettafeltje... We zijn flexibel!

De krans van een paar bloemschiklessen geleden, waar ik ineens van die kleine kuikentjes in MOEST zetten. De schelpjes vroegen er bijna zelf om!

Het bloemschikwerk van de laatste bloemschikles :) En toch eventjes vol trots melden dat ook de eieren zelf gemaakt zijn! Ballonnen, een permanente stift, een bakje water en gips, meer heb je niet nodig. Moest je er zo'n vieze handen niet van krijgen - en moest ik er aan gedacht hebben in de eerste plaats - had ik er nog een mooi foto-stappenplan van kunnen maken! 
En dan is er nog een speciaal paasobject in wording, maar dat kon nog niet op de foto, want ik moet de allerlaatste onderdelen nog aan mekaar naaien. En laat dat nu echt niet mijn favoriete deel van de klus zijn! Maar ik heb een deadline (dat is het voordeel aan feestdag-knutsels) dus het komt in orde. Ik verbaas mezelf en mijn omgeving al dat ik niet nog volop bezig ben met maken!

2 opmerkingen: