Zoeken in deze blog

dinsdag 2 juni 2015

Over goede voornemens en andere dingen...

Lap seg, is het alweer eventjes geleden dat ik nog een bericht heb getypt... En dat ondanks mijn goede voornemens!
Maar de omstandigheden waren er niet naar... alweer niet, of nog altijd niet? Ik ben namelijk moe! Zo een klein geweld in huis, dat doet wat met een mens. Veel plezier en vreugde, maar ook in tijden van tandjes krijgen en indrukken verwerken: korte nachten. En dan nog einde van het schooljaar, drukdrukdruk. Zaterdag opendeurdag op het werk (waarvan ik in het organiserende team zit) en alle eindeschooljaarstaken die nog moeten gebeuren...
En ik heb ook stress! Want ja, in het onderwijs staan is niet alleen zonneschijn en veel vakantie, maar ook werkdruk en soms ook wat miserie. Zeker in het buitengewoon onderwijs tegenwoordig, dat ze van hogerhand helemaal ondersteboven aan het zetten zijn... Niet alleen een nieuwe manier van aanmelden van leerlingen en dus ook nieuwe manieren van werken, maar... ook stress over het aantal werkuren, werkzekerheid, taakinvulling,... Stress dus.

En de combinatie van die twee maakt dat het soms wat moeilijk gaat op dit moment. Maar... moeilijk gaat ook, 't is alleen niet gemakkelijk! (één van de gevleugelde uitspraken van mijn grootmoeder :)

Vandaar dat ik nu in de zetel zit - een luie avond - om nog eens wat te tokkelen op mijn blog. Want naast het lezen van andere blogs, vind ik dit ook nog altijd leuk!

De voorbije weken heb ik ook niet stilgezeten op creatief gebied... Het is alleen een kwestie van het fatsoenlijk op de foto te krijgen en die foto dan nog eens hier te krijgen... Ik maakte onder andere een t-shirt en pofbroek voor zoonlief en ben nu bezig met enkele sponsen broekjes. Ik ben fan van sponsen broekjes en het wordt er het weer voor, de komende dagen! Meer nieuws volgt... hopelijk gauw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten