Zoeken in deze blog

dinsdag 19 augustus 2014

Lang geleden!

Wat is het alweer lang geleden zeg... daar heb ik een héél goede reden voor... En die reden is mijn lieve kleine zoontje Tijn! 12 juni ben ik bevallen en sindsdien heb ik natuurlijk weinig tijd om te bloggen, om te knutselen en zeker om te bloggen over dat geknutsel! Voor de bevalling was ik ook al weinig actief, maar dat was dan weer omdat we nog véél werk hadden om ons huis klaar te hebben!

Ik heb wel flink geknutseld aan de doopsuiker, daar moet ik zeker eens over bloggen! Maar voorlopig hier wat baby-crealiefjes...

Voor de geboorte van Tijn maakte ik al een rammelaar, gehaakt en al, in uilen-thema! Hij is nog veel te groot om vast te houden, maar ik doe hem rond zijn voetje en dan rammelt het leuk als hij met zijn voetjes trapt.

Grote angst voor het werken met tricot (dat rekt!!) overwonnen door mijn grote liefde voor de leuke, vrolijke patroontjes (en het feit dat zelf maken goedkoper is dan in de winkels te kopen!). En kijk nu toch eens. T-shirt voor baby mét enveloppehals. De eerste (met de dino's) lukte wat moeilijk, de hals is dan ook niet naar mijn zin (te groot) en de t-shirt hangt aan mekaar van de foutjes (maar dat valt amper op als hij gedragen wordt). De tweede, met de haaien, ging véél vlotter. Helaas begaf mijn tweelingnaald het tijdens een experimentje met boordstof... Ik kon natuurlijk niet wachten tot de winkels weer open waren voor een nieuwe naald, dus maakte ik de onderkant en de mouwtjes ook af met boordstof. Meer werk maar het t-shirtje kon de dag erna wel gedragen worden! Ondertussen heb ik een nieuwe tweelingnaald... of eigenlijk twee! Ik was zo slim om er meteen al eentje extra te kopen.
Tenslotte nog een tutkoordje (of hoe heet dat?) want daar kan je er niet genoeg van hebben... Een mens geraakt zoiets al wel eens (tijdelijk) kwijt, hebben we al ondervonden...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten