Zoeken in deze blog

donderdag 6 maart 2014

Lang geleden!

Pfoe... met een diepe zucht blaas ik het stof weg dat op mijn blogje was neergedaald. Wat is het lang geleden dat ik nog eens iets postte! Te lang geleden...
Om een of andere reden verdween het bloggen naar de achtergrond. Of beter gezegd, om meerdere redenen. De eerste reden is een alombekende... TIJD! En een chronisch te kort eraan. Want met een huis dat volop in de werkschoenen staat, een mini-me onderweg, de drukke wintermaanden en een fulltime job schiet het hobbyen er wel eens aan over. Een tweede reden is vermoedelijk het tekort aan lezers op mijn blogje. Dat maakt de drang om iets te plaatsen ook wel een pak kleiner. Maar eigenlijk... moet ik het doen voor anderen of voor mezelf? Goede vraag! Voor mezelf natuurlijk, want het is heel leuk om achteraf nog eens terug te bekijken wat ik doorheen de tijd heb gemaakt. Los daarvan zijn reacties op wat je maakt altijd wel heel erg leuk...

Maar goed... Met het zonnetje dat nieuwe energie geeft, is ook mijn goede voornemen weer wakker geschud en start ik weer met schrijven!

Hier maar eens wat foto's van al wat ik de voorbije maanden produceerde...

Het meest recent: een LO voor een personal challenge op het Scrapfever-forum! Een pagina scrappen over mijn favoriete reisbestemming. Een pittige uitdaging voor een huismus als ik, maar... het is gelukt!

 Twee dino-taarten voor mijn metekindje, die maar liefst ZES is geworden. De tijd vliegt!

 Een pop uit het boek van Tantehilde, gemaakt door Tante Sara voor het kersverse nichtje Elisa!


 Een knikkerzakje voor Mathis, als extraatje bij de knikkerbaan die hij met nieuwjaar kreeg.
 Bloemstukjes die mama en ik maakten voor het nieuwjaarsfeest op het werk van mijn vader. Leuk om te doen én om te zien!

 Een poppendekentje van granny squares, iets wat al jaren aansleept omdat ik het te saai vond om telkens hetzelfde te haken én dan nog eens alles aan mekaar te zetten. Nu het af is, ben ik wel trots op het resultaat, maar groter had het toch niet moeten zijn ;)
 Enkele kerstkaarten! Een LO met zomerfoto's!
 En nog een geboortekaartje...

1 opmerking:

  1. Nou ja Sara, wat een leuke post is dit, zoveel te zien, superleuke lootjes en kaartjes maar oh wat ben ik weg van je pop! en die taarten om op te eten maar dat is zeker al gebeurd. Je bent een echt duizendpoot en zo creatief, echt leuk om te zien. Gelukkig behoor ik toch wel tot je trouwe lezers maar ik snap je wel hoor. doe het inderdaad voor jezelf , misschien ook na een jaartje af laten drukken net als Jo en Sandra, dan heb je straks leuke jaaroverzichten. Ach als je maar blijft bloggen, ik vind het zo leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen