Zoeken in deze blog

zaterdag 25 februari 2012

Creatieve duizendpoot

Dat ik vele hobby's heb, is een feit. Dat ik soms té veel hobby's heb, is een nog groter feit. Maar ik vind het allemaal zooo leuk om te doen :)
Naar aanleiding van een wedstrijd op scrapfever (Wat doe je als het te slecht weer is om buiten te komen?) maakte ik deze lay-out...


Voor een vorige chinese whisperronde op scrapfever maakte ik deze pagina...

En voor een personal challenge van Scrapfever maakte ik deze lay-out. De opdracht was om me te baseren op een andere lay-out, met zeker 3 verschillende lettertypes erin (2 in de titel, 1 in het hartje en 1 op de groene, grootste tag gestempeld), verf (wit en oranje op de achtergrond, plus rode spray), minstens 2 tags en touw of scrappersflos erin... Missie volbracht!


Enkele maanden geleden maakte ik deze uiltjes. Een enorm karwei, dus toen ze af waren heb ik eerst wat me-time nodig gehad eer ik ze op de foto wou zetten ;)

Nog een klein uiltje, van vilt. De tutorial ervoor vond ik op het blog 'Deze is ook leuk'.

En ook voor dit gehaakte zakdoeken-tasje vond ik de uitleg op 'Deze is ook leuk'. Vanaf nu nooit meer zoeken naar mijn papieren zakdoekjes!!

3 opmerkingen:

 1. Mooie lootjes heb je gemaakt.
  Je vilten en gehaakte uiltjes zijn erg leuk.
  Ook je zakdoekjes tasje erg leuk gedaan.
  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lootjes! Vooral de derde vind ik erg leuk geworden!! En jij bent ook lekker aan het haken zie ik! Dat teveel hobby's hebben ken ik wel, dat gaat mij al net zo, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt geweldig Sara, een erg leuke layouts, zo vrolijk als jij scrapt. Ben ik best wel eens een beetje jaloers op!!!
  Ook je ami's zijn zo schattig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen