Zoeken in deze blog

dinsdag 3 januari 2012

Creatief met kerst!

Dit zijn misschien een beetje vijgen na Pasen, maar december was een drukke, creatieve maand! Ik heb zeker een 50-tal kerstkaarten gemaakt, waarvan ik géén foto heb genomen... Ze waren allemaal anders en ik zou bezig blijven denk ik :)

Hier volgen toch een aantal foto's van wat kerstige creaties... Zo leuk om te doen, ik denk dat ik begin november al bezig was!

Enkele wiebelkaartjes, 't idee zag ik op Scrapfever, bij Anita die ze op haar beurt weer bij iemand anders zag.


Voor het nieuwe jaar kregen enkele mensen ook deze tentkaartjes. Superleuk om te maken, en ik ben enorm tevreden met hoe ze eruit zien!!Op 't blog Deze is ook leuk! vond ik enkele leuke kerstknutsels. Van deze sterren heb ik er vele gemaakt en uitgedeeld, maar gelukkig op tijd eraan gedacht om toch één setje te fotograferen!

Idee komt van dit blog


En ook van deze boompjes heb ik er talrijke gemaakt, superleuk en eenvoudig om te doen. Hier zie je hoe het moet!Ik heb ook aan de culinaire kant van kerst gedacht... Deze cupcakes waren een kadootje voor iemand die met kerst jarig was!


 Van de overschot van de cakejes maakte ik deze hulst-cakejes. Ik bakte ook wat Merry X-mas koekjes... De boodschap is niet zo duidelijk, maar hij stond erin gedrukt!


Ik bakte EINDELIJK deze koekjeskerstboom! Ik heb de vormen ervoor al meer dan een jaar liggen, maar door de drukte is het er nooit van gekomen. En zeg nu zelf, 'n kerstboom bakken in augustus is het ook niet hé. Ondertussen is deze kerstboom al niet meer te bezichtigen, maar hij heeft gesmaakt denk ik ;)

En voor de kinderen die hier kwamen zingen met oudjaar, had ik deze sneeuwmannetjes gebakken. Normaal krijgen we niet zoveel kindjes aan de deur, maar dit jaar werd het blijkbaar doorverteld aan de andere rondlopende kinderen! :)Tenslotte maakte ik ook voor de vogeltjes een feestmaaltijd! Heel tof om te doen ook, met een geweldig resultaat, al zeg ik 't zelf :) De twee kleinste vogeltaartjes heb ik kado gedaan, de anderen staan hier buiten te pronken!

3 opmerkingen:

 1. Jeetje Sara, wat ben jij heerlijk bezig geweest en wat een mooie dingen allemaal!!!1 Je kerstboomtaart vind ik zo leuk, ik ben benieuwd wat voor een vorm je daar voor gebruikt hebt. En die sterren prachtig, die ga ik opslaan, leuk voor een volgend jaar.
  Voor jou ook nog een goed nieuwjaar, hier mag je dat wensen tot en met 6 januari dan gaan de kinderen drie koningen zingen en krijgen ze ook een traktatie, maar nooit zo mooi als die van jou!! Echt super, ik snap dat ze dat doorvertellen.

  groetjes,
  Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw Sara, wat heb je veel gemaakt & alles is even prachtig!! Ik wist niet dat je zo graag bakte ;) Het ziet er allemaal schitterend uit en zeer smakelijk!! Ik ben ook maar gelijk even volger van je blog geworden. Hoef ik niks meer van je mooie creaties te missen!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk gemaakt.
  Ben gelijk volger van je blog geworden

  BeantwoordenVerwijderen