Zoeken in deze blog

maandag 22 augustus 2011

Vanalles wat...

De inspiratie is aan het terugkeren, ik voel het! De voorbije weken heb ik deze lay-outs gemaakt. Allemaal heel kleurig, al is de ene al wat winterser dan de andere :)

Kijk & geniet!

Op deze staat de foto van een klimopplantje dat ik toch al bijna tien jaar geleden (ik word oud) van een mini-takje tot een mooi plantje heb laten groeien... ondertussen heb ik de klimop al lang niet meer, maar op foto blijft alles vereeuwigd... :)


Naast madeliefjes zijn meiklokjes de mooiste kleine bloemetjes die er zijn... Vroeger kreeg ik er elk jaar van mijn grootvader, die hij in 't veld geplukt had. Zo'n mooie kleine bloemetjes met hun typische geur. Spijtig genoeg blijven ze niet zo lang staan!!


Flor, het hondje van mijn grootmoeder, is een echte atleet! In de zomer rent hij onvermoeibaar heen en weer in de tuin... en af en toe hoort daar ook een megasprong bij, over het weggetje in de tuin! Het was een uitdaging om te fotograferen maar het is gelukt!!


Vorige nieuwjaar kreeg ik voor het eerst een 'echte' nieuwjaarsbrief, op school ingestudeerd, van mijn metekindje! Toch weer een speciaal moment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten