Zoeken in deze blog

zaterdag 25 februari 2012

Creatieve duizendpoot

Dat ik vele hobby's heb, is een feit. Dat ik soms té veel hobby's heb, is een nog groter feit. Maar ik vind het allemaal zooo leuk om te doen :)
Naar aanleiding van een wedstrijd op scrapfever (Wat doe je als het te slecht weer is om buiten te komen?) maakte ik deze lay-out...


Voor een vorige chinese whisperronde op scrapfever maakte ik deze pagina...

En voor een personal challenge van Scrapfever maakte ik deze lay-out. De opdracht was om me te baseren op een andere lay-out, met zeker 3 verschillende lettertypes erin (2 in de titel, 1 in het hartje en 1 op de groene, grootste tag gestempeld), verf (wit en oranje op de achtergrond, plus rode spray), minstens 2 tags en touw of scrappersflos erin... Missie volbracht!


Enkele maanden geleden maakte ik deze uiltjes. Een enorm karwei, dus toen ze af waren heb ik eerst wat me-time nodig gehad eer ik ze op de foto wou zetten ;)

Nog een klein uiltje, van vilt. De tutorial ervoor vond ik op het blog 'Deze is ook leuk'.

En ook voor dit gehaakte zakdoeken-tasje vond ik de uitleg op 'Deze is ook leuk'. Vanaf nu nooit meer zoeken naar mijn papieren zakdoekjes!!

Goe gebakken :)

Na lange tijd komt er nog eens een blogbericht! Als eerste een culinaire post, om te bewijzen dat ik echt niet heb stilgezeten de voorbije weken.

Dit eerste bloembak-taartje is al enkele maanden oud, maar nog niet getoond denk ik én toch de moeite waard!


Deze koekjes maakte ik voor Valentijn, sweets for my sweet :) En het waren lekkere, mmmmm...


En tenslotte nog cakepops, maar dan zonder stokje. Na mijn workshop in juli de eerste keer om ze terug te maken, maar ze waren heel erg lekker. En nog steeds leuk om te doen!

Ze vielen zo in de smaak dat iemand van de familie er dit weekend graag wou als aandenken bij een verjaardagsfeest! Ik kan geen cakepop meer zien ;)